POZIV ZA PRIJAVE UČEŠĆA NA
PRVENSTVU EVROPE ZA MLADE U MAMAJI (RUMUNIJA)
18.06.2017.
 


Prvenstvo Evrope za mlade (U8-18 godina) održaće se u crnomorskom gradu Mamaja (Rumunija) u trajanju od 4. do 15. septembra. Pravo učešća na ovom prvenstvu stekli su državni prvaci - do 8 godina: Maša Mladenović i Andrej Ljepić; do 10 godina: Hana Denić i Jovan Stevanović; do 12 godina: Marta Dakić i Stefan Tadić; do 14 godina: Jovana Srdanović i Luka Budisavljević; do 16 godina: Marina Gajčin i Velimir Ivić; do 18 godina: Teodora Injac i Janko Radović.

Organizator je predvideo 3. jul kao rok za registraciju učesnika i pratilaca od strane nacionalnih šahovskih federacija. Šahovski savez poziva sve zainteresovane za učešće da se prijave isključivo putem e-maila serbiacf@verat.net, najkasnije do petka, 30. juna. Prijavu treba da prate i adekvatne uplate (registraciona taksa i hotelski troškovi), o čemu će blagovremeno prijavljeni učesnici dobiti kompletnu informaciju prilikom prijave.

Tek posle zaključene prijave, a zavisno od broja prijavljenih učesnika i pratilaca, Šahovski savez Srbije saopštiće više pojedinosti o mogućnosti organizacije putovanja delegacije Srbije do Mamaje.

Zvaničan web sajt takmičenja >>>

Propozicije na engleskom jeziku možete preuzeti u PDF formatu >>>